Lease

De mogelijkheden van lease zijn steeds uitgebreider. Advies op maat is daarom erg belangrijk. Bij Autopalet kijken we wat het beste bij uw bedrijf past. Een korte of langere periode, wel of geen restwaarde en meer keuzes die van belang zijn voor het leasebedrag. Wij adviseren u graag in een persoonlijk gesprek. 

Wat is operational lease?
Operational lease is lease voor bedrijven. Voor een bepaalde periode wordt de auto geleased en betaalt het bedrijf een vast bedrag per maand inclusief onderhoud, wegenbelasting, verzekering en optioneel zelfs de brandstof. Met deze vorm is de auto geen eigendom en komt hij niet voor op de balans. Het voordeel is, dat er geen risico is qua schade of reparaties.

Wat is financial lease?
Financial lease is in feite een financiering. Vooraf wordt een periode van afbetaling afgesproken waarbij maandelijks wordt afgelost. Als de auto volledig is afbetaald, ontvangt men alle eigendomspapieren. Voor bedrijven mag de auto bij deze leasevorm direct op de balans. Men is zelf verantwoordelijk voor alle overige kosten.  

Wat is sale & lease back?
Bij sale & lease back verkoopt een bedrijf zijn auto aan de leasemaatschappij en least deze direct terug. Hierdoor ontstaat extra liquiditeit voor het bedrijf. 

Wat is shortlease?
Bij shortlease lease je een auto voor een korte periode, meestal korter dan 1 jaar. Bijvoorbeeld als u op een nieuwe auto wacht of een tijdelijke medewerker in dienst heeft en geen onnodige risico’s wilt lopen. 

Wat is private lease?
Private lease is lease voor particulieren. In plaats van de auto aan te schaffen, lease je de auto voor een bepaalde periode (12 – 60 maanden) en betaal je een vast bedrag per maand inclusief onderhoud, wegenbelasting, verzekering. Zelf betaal je alleen de brandstof.

Privé lease regelt u gemakkelijk online; Klik hier om uw nieuwe auto samen te stellen! Inloggen doet u met de volgende code: 4S7EEVE5

Heeft u interesse in lease? Neem dan contact met ons op.

Hieronder kunt u een offerte aanvragen.

Persoonlijk advies lease

Verzekering


Winterbanden


Brandstofpas


Zakelijke markt - keuzes

Zowel Operational Lease als Financial Lease maken deel uit van ons productenpalet. Graag lichten wij u in een persoonlijk gesprek op geheel pragmatische wijze alle mogelijkheden van leasing toe. Factoren als on- en off balance investering, restwaarde risico en budgetteren zullen hierbij aan de orde komen. Op deze wijze kunt u afwegen wat het beste bij uw onderneming past. Informeert u geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief