Inkoop & Verkoop

Bij Autopalet kunt u terecht voor de in- en verkoop van personenauto’s of bedrijfsauto’s. Hier vindt u een greep uit ons assortiment. Bent u op zoek naar een specifieke auto? Laat het ons weten en wij gaan voor u kijken in ons uitgebreide netwerk van contacten. 

Wist u dat wij ook auto’s importeren? De meest bijzondere auto’s kunnen wij voor u invoeren. 

Ik wil mijn auto graag verkopen
Als u uw auto wilt verkopen, kan Autopalet deze van u inkopen. Zo hoeft u thuis of op uw bedrijf geen vreemde mensen te ontvangen en krijgt u een eerlijke prijs, direct uw geld en een officieel RDW vrijwaringsbewijs (voor uw verzekering en belasting).

Een andere optie is dat wij voor u gaan bemiddelen, net als een makelaar bij een huis bemiddelt. Wij zorgen voor goed beeldmateriaal en nemen uw auto mee in ons grote netwerk van potentiële kopers. Het is dan aan u of u de onderhandeling uiteindelijk zelf wilt doen of aan ons overlaat.    

Ik wil graag een auto kopen
Naast alle nieuwe auto’s en bedrijfswagens, beschikt Autopalet over een ruim assortiment occasions. Daarnaast kunnen wij ook specifieke auto’s voor u zoeken binnen ons netwerk of importeren uit het buitenland. Neem contact met ons op voor het beste advies qua auto en (fiscale) lasten voor u als bedrijf. 

Hier vindt u een greep uit onze occasions.

Persoonlijk advies inkoop & verkoop

Inkoop / Verkoop?


Dealer onderhouden?


Technisch in orde?


Schadevrij?


Maximaal

jaren oud.

Maximaal

kilometers.

Meld je aan voor onze nieuwsbrief