Autopalet B.V. neemt activiteiten Van Dijk Leaseadvies over

Autopalet B.V. neemt activiteiten Van Dijk Leaseadvies over

Ruim 16 jaar geleden is Marco van Dijk actief geworden in de leasebranche. Ruim 10 jaar geleden is hij gestart met zijn eigen onderneming; Van Dijk LeaseAdvies.

Marco van Dijk
Marco is ruim 10 jaar het gezicht van Van Dijk Leaseadvies geweest

Van Dijk LeaseAdvies was gevestigd in Monster en Marco heeft onder deze naam de afgelopen jaren zijn klanten bediend als het gaat om leasecontracten, Re-lease en wagenparkbeheer. 

Recent heeft Marco ervoor gekozen een nieuwe uitdaging aan te gaan buiten de Automotive-branche en is als Business Controller gaan werken bij Kemeling Kunststoffen B.V. te Naaldwijk. Deze nieuwe functie is niet te combineren met de werkzaamheden van Van Dijk Leaseadvies. Om die reden zijn we in gesprek geraakt en hebben begrepen dat de denk- en werkwijze van Van Dijk Leaseadvies (Marco) en Autopalet B.V. (Alfred en Werner) overeenkomen.

Per 1 mei 2018 zal Autopalet B.V. de relaties van Van Dijk LeaseAdvies met hetzelfde enthousiasme van dienst zijn op gebied van mobiliteit. Op deze manier kan Marco zijn volledige aandacht vestigen op zijn rol als Business Controller en kunnen de relaties van Van Dijk Leaseadvies ervan uitgaan dat hun mobiliteitsvraagstukken niet onopgelost blijven!


Werner Hagens en Alfred Smeitink
Werner Hagens en Alfred Smeitink

Omdat Autopalet veel waarde hecht aan persoonlijk contact, zullen we de relaties van Van Dijk Leaseadvies de komende tijd benaderen om kennis te maken en te informeren op welke manier we u van dienst kunnen zijn en blijven. 

Mocht u eerder contact willen hebben, dan zijn we bereikbaar op 0180-610128 of laat hier uw gegevens achter, zodat we contact met u opnemen.

Wij wensen Marco veel plezier met zijn nieuwe uitdaging en hopen op een langdurige en plezierige samenwerking met de relaties van Van Dijk Leaseadvies!


Terug

Voorstel op maat?

Advies aanvragen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief