Autopalet gastheer van Open Coffee Barendrecht

Autopalet gastheer van Open Coffee Barendrecht

De Open Coffee Barendrecht is een informele netwerkbijeenkomst met een licht programma die elke maand op elke derde woensdag plaatsvindt van 09.00 - 11.00 uur. Elkaar informeel ontmoeten en kennismaken, ideeën en kennis delen, brainstormen en sparren. Ontspannen netwerken dus, onder het genot van een kopje koffie.

De Open Coffee Barendrecht begint met een inloop van 09.00 tot ongeveer 09.30. 

Rond 09.30 opent het bestuur van Open Coffee Barendrecht de netwerkochtend en krijgt een woordvoerder van onze gastlocatie kort het woord voor een introductie van het bedrijf waar wij te gast zijn. Op 15 november a.s. zal Autopalet gastheer zijn, en zullen we u kort vertellen voor welke producten en diensten, m.b.t. mobiliteit, u als ondernemer bij Autopalet aan het goede adres bent! Of (om de pitch niet te lang te laten duren) wanneer niet! ;-)

Daarna volgen er 3-5 pitches van maximaal 90 seconden. Het bestuur trekt uit de aanmeldingen ongeveer 3-5 visitekaartjes en de gelukkigen mogen een pitch van 1 á 1,5 minuut houden waarin ze zichzelf en hun zakelijke activiteit kunnen aanprijzen. Na de pitches volgt een kleine pauze, daarna is het tijd om te speeddaten.

Ben je ondernemer in de regio Barendrecht, Albrandswaard of Ridderkerk, dan nodigen we u graag uit!

Aanmelden kan hier!


Terug

Voorstel op maat?

Advies aanvragen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief