Autopalet is partner van Credits.

Autopalet is partner van Credits.

Credits. is het loyaliteitsprogramma voor het MKB. Enerzijds kunnen bedrijven hun (lokale) netwerk vergroten met de diensten die Credits. aanbiedt, en anderzijds kunnen ondernemers gebruik maken van de aanbiedingen die Partners aanbieden.

Creditspas

Ondernemers die gebruik willen maken van de voordelen die Partners van Credits. aanbieden, hebben een gratis Creditspas nodig. Na het activeren van deze loyaliteitspas heb je toegang tot alle aanbiedingen van de aangesloten partners, waar Autopalet er één van is. 

Daarnaast kun je (als partner van Credits.) de pas ook inzetten voor jouw eigen relaties.

Partners

Natuurlijk zijn ondernemers niet alleen op zoek naar voordeel met de kosteloze Creditspas. Als partner van Credits. maak je kennis met lokale ondernemers en zul je het regionale netwerk verder uitbreiden.

De regiomanagers van Credits. zijn continue op pad om ondernemers te informeren over de voordelen en mogelijkheden die het concept kent. Met de vele contacten die ze leggen zullen ze ook de partners onder de aandacht brengen en zullen ze een extra verkoopkanaal zijn voor jouw eigen product- en/of dienst. 

BMW i8
Koop of lease een auto...

Creditspunten
Naast de concrete aanbiedingen waarvan je gebruik kunt maken met de Creditspas, en de evenementen en contacten die Credits. voor de partners verzorgd, kun je met transacties ook punten sparen. Met de opgebouwde Creditspunten kan de pashouder vervolgens leuke cadeaus uitzoeken in een webshop. 

Kortom; het programma is breed inzetbaar voor zowel het bedrijf als voor bestaande relaties!


Ook kennis maken?

Creditspas
Aanbiedingen en punten sparen

Wil jij ook jouw regionale netwerk uitbreiden, klanten een cadeau geven of zelf gebruik maken  van de ‘partnerdeals’? Mirjam, communitymanager van Credits. komt graag persoonlijk kennis maken en de mogelijkheden bespreken!

Benieuwd naar de deal die Autopalet voor u in petto heeft? Laat dan uw kosteloze Creditspas door Mirjam activeren!

Laat hier je gegevens achter, zodat Mirjam contact met je op kan nemen!
Terug

Voorstel op maat?

Advies aanvragen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief