Autopalet is uw nieuwe contactpersoon voor het wagenpark!

Autopalet is uw nieuwe contactpersoon voor het wagenpark!

U ontvangt deze e-mail omdat u een relatie heeft met Van Dijk Leaseadvies.

In mei hebben we met Marco van Dijk afgesproken dat Autopalet contactpersoon wordt voor de relaties van Van Dijk Leaseadvies.
Marco heeft de keuze gemaakt om buiten de autobranche te gaan werken. In eerste instantie heeft hij uw vragen en contracten in zijn vrije tijd beheerd, maar om dit alles goed te blijven doen is dit geen optie. Daarom zijn we met Marco overeengekomen dat Autopalet de werkzaamheden overneemt.


Autopalet

Autopalet bestaat sinds 2008 en levert een palet van producten en diensten om het u als ondernemer gemakkelijk te maken op gebied van mobiliteit.

Met Autopalet heeft u één aanspreekpunt voor al uw mobiliteitszaken. Net als Van Dijk Leaseadvies kunnen wij u van dienst zijn op gebied van leasing en shortlease, voor uw personen- en bedrijfsauto’s. Daarnaast kunnen wij u ook ontzorgen bij de in- en verkoop van uw auto’s en bieden we u brandstofpassen en ritregistratiesystemen aan.


Vlnr. Dick van der Veer, Werner Hagens en Alfred Smeitink
Één aanspreekpunt voor al uw mobiliteitszaken!

Wie is wie

We werken bij Autopalet met 4 personen. Op die manier kunnen we u goed van dienst zijn! Graag stellen we ons kort aan u voor;


Oprichter, administratie en relatiebeheer
Alfred Smeitink

Alfred Smeitink

Alfred is de oprichter van Autopalet en houdt zich bezig met de administratieve kant. Daarnaast heeft hij een groot aantal vaste relaties waar hij regelmatig contact mee heeft.Marianne van Leening

Marianne is de spin in het web. Ze maakt het de bezoekers aan ons kantoor gemakkelijk en zorgt dat de verkoopadministratie op orde is. Denk hierbij aan de brandstofpassen, ritregistratie-systemen, offertetrajecten en orderverwerking. 

Uw gastvrouw op kantoor en commerciële binnendienst
Marianne van Leening


Uw contactpersoon voor al uw mobiliteitszaken!
Werner HagensWerner Hagens

Werner is verantwoordelijk voor de verkoop en marketing. Hij komt graag bij u langs voor advies en het beheer van uw wagenpark. Hij kan u ondersteunen bij vragen en heeft periodiek contact met u om de ontwikkelingen binnen uw wagenpark en belangrijke wijzigingen te bespreken. 

Daarnaast worden de website en de Social Media kanalen door Werner bijgehouden. Ook zal hij periodiek een nieuwsbrief versturen waarin aandachtspunten (zoals winterbanden wissels) en nieuwtjes m.b.t. onze werkzaamheden en uw wagenpark zullen worden aangehaald.

Specialist in het zoeken naar uw nieuwe (import-)auto!
Dick van der Veer

Dick van der Veer

Dick is verantwoordelijk voor de import van auto’s. Er wordt pro-actief ingekocht en aan Nederlandse autodealers worden verkocht. 

Daarnaast kunnen we specifiek op zoek naar een auto die aan uw wensen voldoet. 

Meerdere e-mails ontvangen?

In de overname van de contracten hebben we van diverse partijen overzichten ontvangen. Uiteraard hebben we met de grootste zorg geprobeerd deze e-mail maar één keer aan u te verzenden. Mocht u deze e-mail meerdere keren ontvangen, dan is dat niet bewust.

Nieuwsbrief

Graag houden we u per e-mail op de hoogte van de zomer- en winterbandenwissel, nieuws en weetjes omtrent wet- en regelgeving, werkwijze en andere belangrijke zaken. Indien u dit niet wilt, vragen we u onderaan deze e-mail uit te schrijven. 

Ook kunt u ons volgen op Facebook en LinkedIn.

Contact

Wilt u ons bereiken? Dat kan op 0180-610128 of info@autopalet.nl. Ook kunt u op onze website het contactformulier invullen, dan nemen we contact met u op!


Terug

Voorstel op maat?

Advies aanvragen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief