Betaalpauze voor klanten met een Financial Leasecontract

Betaalpauze voor klanten met een Financial Leasecontract

Vanwege de impact van het coronavirus treft Alpha Credit Nederland per direct steunmaatregelen voor klanten met een Financial Leasecontract.

Voor alle ACN klanten met een Financial Lease contract wordt de betaling van rente en aflossing automatisch opgeschort voor 6 maanden. 

Tijdens deze betaalpauze worden voor deze klanten geen betalingen voor aflossing en rente geïncasseerd. Zij kunnen deze termijnen later voldoen.
De betaalpauze is bedoeld voor klanten die geraakt worden door de coronacrisis.

Klanten die geen gebruik willen maken van de maatregel, kunnen dit zelf vanaf 30 maart a.s. doorgeven. Zonder afmelding volgt automatisch uitstel.

Maatregel biedt ruimte in liquiditeitspositie
ACN wil met deze maatregel een snelle en efficiënte oplossing bieden, zodat er ruimte ontstaat in de liquiditeitspositie van haar klanten. Dat is belangrijk omdat het coronavirus acute impact heeft op de financiën van veel klanten.

Veel gestelde vragen
Wij begrijpen dat u vragen heeft over de betaalpauze. Deze hebben wij voor u op een rijtje gezet. Wij verzoeken u vriendelijk deze eerst te bekijken en vooralsnog geen contact op te nemen met onze Klantenservice. Hartelijk dank voor uw begrip.

Afmelden voor uitgestelde betaalpauze?
Om gebruik te maken van deze betaalpauze hoeft u niets te doen. Wilt u uw termijnen gewoon doorbetalen? Geeft dit dan vanaf 30 maart a.s. zelf aan! Klik hier

N.B. I.v.m. de Privacy wetgeving dient u zichzelf af te melden voor de betaalpauze.


Terug

Voorstel op maat?

Advies aanvragen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief