De wereld van de AVG...

De wereld van de AVG...

Sinds 25 mei is de nieuwe wet met betrekking tot het verwerken van privacygevoelige informatie en persoonsgegevens van kracht; de AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming).

Ook bij Autopalet hebben we ons voorbereid op de AVG. In het verleden zijn we altijd zorgvuldig omgegaan met privacygevoelige informatie en persoonsgegevens en dit zal in de toekomst niet anders zijn. 

De AVG zorgt ervoor dat leveranciers aan kunnen geven op welke manier met persoonsgegevens wordt omgegaan en hoe lang privacy-gevoelige informatie behouden blijft. 

Om klaar te zijn voor de AVG hebben we geen risico's genomen. We hebben een ICT-check laten uitvoeren door onze systeembeheerder Digisource en AVGdesk uitgenodigd om, in samenwerking met ARBO Rotterdam, een bedrijfs-check uit te voeren en de noodzakelijke wijzigingen door te voeren.

De conclusie is dat we ons werk altijd netjes gedaan hebben en dit zo kunnen blijven doen. Inmiddels zijn er met leveranciers verwerkers-overeenkomsten gesloten en zullen we periodiek contact hebben met AVGdesk, zodat alles op orde blijft. 

Inmiddels hebben we ook onze privacyverklaring op de website staan, deze kunt u hier lezen.


Terug

Voorstel op maat?

Advies aanvragen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief