Eredivisionist basketball Renes - Binnenland krijgt nieuwe leaseauto's!

Eredivisionist basketball Renes - Binnenland krijgt nieuwe leaseauto's!

CBV Binnenland is een Nederlandse basketbalclub uit Barendrecht. Het mannenteam van Binnenland speelt in de Promotiedivisie en het vrouwenteam in de Eredivisie. De club is gedurende haar bestaan uitgegroeid tot een grote speler in de Nederlandse basketbalwereld. Voornamelijk zijn de jeugdteams flink gegroeid. In het seizoensjaar 2012-2013 beschikte Binnenland over 13 jongens- en 5 meisjesteams in de leeftijdscategorie van 10 tot 18 jaar, tevens zijn er 10 heren- en 6 damesteams. In totaal heeft Binnenland ongeveer 400 leden.

Zaterdagochtend 2 december was het zover: de nieuwe leaseauto’s (2 stuks) voor het vrouwen senioren eredivisie (VSE) team Renes/Binnenland stonden klaar. De leaseauto’s zijn nodig voor het vervoer van de speelsters uit de regio, 4x per week van en naar sporthal de Driesprong (3x training en 1x wedstrijd). 

2 nieuwe leaseauto's voor CBV Binnenland
Inez van Hulsen en Lisa van den Adel krijgen de sleutels van hun nieuwe auto overhandigd.

Erik en Willem Renes, als hoofdsponsors, overhandigde ceremonieel de sleutels aan captain Lisa van den Adel en Inez van Hulsen. 

We wensen de dames veel veilige kilometers en de dank gaat uit naar de sponsors die dit mede hebben mogelijk gemaakt: Renes (Recycling), Autopalet (Automotive Diensten Centrum) en Van der Pol (Premium Signmakers).

Sponsoring door Renes, Van der Pol Reclame & Belettering en Autopalet
Met dank aan Renes, Van der Pol en Autopalet

Terug

Voorstel op maat?

Advies aanvragen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief