EV-plein tijdens Netwerk Ridderkerk!

EV-plein tijdens Netwerk Ridderkerk!

Maandag 16 april zal de 16e editie van Netwerk Ridderkerk plaatsvinden in het Gemeentehuis van Ridderkerk. Autopalet is ook dit jaar weer één van de ruim 50 sponsors.

Ook dit jaar zal Autopalet het Koningsplein gebruiken voor het exposeren van nieuwe auto's! 

Electric Vehicles
In samenwerking met onze leveranciers hebben we dit jaar een zogenoemd 'EV-plein', ofwel 4 mooie elektrische auto's welke u bij binnenkomst (en de rest van de avond) kunt bekijken. Onze medewerkers vertellen u graag meer over elektrisch rijden en/of de specifieke modellen.

Elektrisch rijden
Elektrisch rijden gaat natuurlijk verder, dan alleen ‘even zitten’. Als u uw contactgegevens bij één van onze collega’s achterlaat, dan nodigen we u na Netwerk Ridderkerk uit om ook kennis te maken met elektrisch rijden, maar pas op; de kans dat u elektrisch wilt blijven rijden is erg groot! 😉

Mogen wij kennis maken?
We willen u uitnodigen om de auto's van binnen en buiten te bekijken en daarmee kennis te maken met de 'wereld van elektrisch rijden'! We presenteren u de volgende auto's;

Renault Zoe
De Renault Zoe is één van de 3 elektrische voertuigen die bij Renault geleverd worden. De actieradius van deze auto is 300 km, dus genoeg voor een 'gemiddelde' werkdag!

Renault Zoe


BMW i3
Elektrisch rijden kan met de bij BMW met een 'i'. De i3 is een vol-elektrische auto welke met één pedaal te berijden is! 
Om de actieradius (200 km) te vergroten is een auto met Range Extender te bestellen. Dit is een 2-cilindermotor welke de elektromotor op diverse fronten kan ondersteunen.

BMW i3


Volkswagen e-Golf
Wie kent hem niet? De Volkswagen Golf is naast de 'normale' benzine- en dieselmotoren ook met een elektromotor te bestellen; de e-Golf. Met een actieradius van 300 km en 4% bijtelling zeker een auto waar je zaken mee kunt doen!

Volkswagen e-Golf


Opel Ampera-e
De Opel Ampera-e is de meest recente elektrische auto. De auto heeft een actieradius van 520 km en gaat voor Opel als enige de strijd aan met andere elektrische auto's. 

Opel Ampera-eTerug

Voorstel op maat?

Advies aanvragen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief