Golfen voor behoud van het regenwoud

Golfen voor behoud van het regenwoud

Op vrijdag 15 juni a.s. vind het eerste Rainforest Invitational Golf Tournament plaats op Golfbaan De Hooge Rotterdamsche.

Het Rainforest Golf Tournament is een initiatief van een goed relatie van Autopalet; Beautiful Cups, en heeft als doel het behouden van het regenwoud.

Het initiatief past volledig in het concept wat Beautiful Cups met hun (duurzame) koffiebekers wil bereiken en het is de bedoeling om er een jaarlijks terugkerend evenement van te maken!

Op 15 juni zullen relaties en leveranciers van Beautiful Cups het tegen elkaar opnemen tijdens een 18-Holes wedstrijd, of Golfclinic, met als doel (zakelijk) bij te dragen aan Rainforest Projects, voor het behoud van het regenwoud, op Golfbaan De Hooge Rotterdamsche.


Één van de (bedrijfs-)auto's van Beautiful Cups
Autopalet verzorgd met veel plezier het wagenpark van Beautiful Cups

Wij vinden het erg leuk dat we de kans krijgen om als Partner bij te dragen aan deze mooie golfdag, naast de goede relatie die Autopalet en Beautiful Cups hebben. Enerzijds mogen wij als wagenpark-specialist optreden m.b.t. MVO-verantwoord vervoer en anderzijds levert Beautiful Cups, naar alle tevredenheid, onze koffiebekers met als doel ons verbruik met 50% te verminderen! 

Benieuwd naar het concept van Beautiful Cups? Wij brengen u graag in contact!


Rainforest Invitational Golf Tournament
Op 15 juni zal de eerste editie plaats vinden van het Rainforest Golf TournamentTerug

Voorstel op maat?

Advies aanvragen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief