Leasevisie vraagt kilometerstanden in te voeren, maar dit doen wij graag voor je!

Leasevisie vraagt kilometerstanden in te voeren, maar dit doen wij graag voor je!

Leasevisie heeft een e-mail verzonden om kilometerstanden van hun leaseauto's voor 31 januari 2018 in te voeren, binnen het online portal van Leasevisie. Dit doen wij voor je!

Omdat Autopalet persoonlijk contact belangrijk vindt en de intentie heeft om het de klant zo gemakkelijk mogelijk te maken als het om hun wagenpark gaat, hebben we in overleg met Leasevisie besloten dat er geen inlogcodes worden aangemaakt voor hun online portal 'i-Wise'.

Waarom kilometerstanden doorgeven?
Leasevisie wil jaarlijkse de actuele kilometerstand van de leaseauto's hebben om verrassingen aan het einde van het leasecontract te voorkomen m.b.t. afwijkende kilometrages. Met het invoeren van de actuele kilometerstanden kan een tussentijdse kilometerafrekening plaatsvinden, en indien noodzakelijk het jaarkilometrage voor de resterende looptijd worden aangepast aan het werkelijke jaarkilometrage.

Geen kilometerstand? Afrekening d.m.v. schatting
Indien u geen kilometerstand doorgeeft voor 31 januari, zal Leasevisie een tussentijdse kilometerafrekening maken op basis van een schatting, wat natuurlijk minder nauwkeurig is!

Autopalet voert de kilometerstanden voor u in!
Als relatie van ons, met lease-auto's van leasevisie, willen we u vragen om de kilometerstanden van betreffende auto's aan ons door te geven, samen met het kenteken van de auto. Dit kan per mail aan Tim (binnendienst@autopalet.nl) of via de website (hier). Wij zorgen dan voor een correcte invoer van de kilometerstand.

Online (terug) lezen?
De betreffende E-mail is door Leasevisie verstuurd aan degene die binnen het bedrijf verantwoordelijk is voor het wagenpark. Heb je geen e-mail van Leasevisie ontvangen, dan is deze hier terug te vinden.


Terug

Voorstel op maat?

Advies aanvragen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief