Masterclass Vitaal Leiderschap

Masterclass Vitaal Leiderschap

Werner is voorzitter bij de netwerklunch van Business Open, op Golfbaan De Hooge Rotterdamsche. Om de 2 weken, op vrijdagmiddag, lunchen ondernemers uit verschillende branches met elkaar. Naast een pitch-ronde worden ook zoekvragen (leads, kennis of informatie) gesteld waarbij gekeken word of hier binnen het netwerk aansluiting bij is.

Netwerklunch

Bij een 'normale' netwerklunch zijn gemiddeld zo'n 15 deelnemers aanwezig. Ook is er een 10-minutenpresentatie door één van de leden, of een korte kennis-sessie/workshop over een bepaald onderwerp. 

Na de lunch is er gelegenheid om te golfen.


Special event

Naast de lunches worden ook andere activiteiten georganiseerd; zo is er regelmatig een 'UIT' waarbij de clubs in de regio gezamenlijk gaan golfen en is er een jaarlijks congres, waarbij de leden uit heel Nederland en België kennis met elkaar kunnen maken. Daarnaast is er op 15 maart a.s. een Special Event gepland!

Vanaf 13.00 uur zullen er ruim 40 ondernemers kennis maken met het concept van Business Open. Daarbij komt Eric de Jong een masterclass geven over vitaal leiderschap, met daarna de mogelijkheid om de baan in te gaan.

Graag nodigt Werner u uit om hierbij aanwezig te zijn! Meer informatie op de bijgevoegde flyer of op de website van Business Open.

Special Event bij Business Open De Hooge Rotterdamsche!
Meld u aan voor de netwerklunch en masterclass Vitaal Leiderschap!Terug

Voorstel op maat?

Advies aanvragen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief