Mogen we blijven informeren?

Mogen we blijven informeren?

Sinds vorig jaar heeft Autopalet in samenwerking met Floro Webdevelopment een nieuwe website gelanceerd. Met de komst van deze nieuwe website is ook de mogelijkheid ontstaan om nieuwsbrieven te gaan verzenden. Wij vinden het fijn als we u mogen blijven informeren!

Tot op heden verstuurden we 2 keer per jaar een nieuwsbrief; als het tijd wordt voor het wisselen naar winterbanden, en als het weer tijd is voor zomerbanden (is de wissel al gepland? 😉).

Ontwikkelingen en nieuws
Maar, er gebeurd meer dan het wisselen van zomer- en winterbanden. Denk aan wijzigingen in wet- en regelgeving, nieuwe personen- en bedrijfsauto's en veranderingen in de structuur en dienstverlening van Autopalet. Om die reden hebben we de laatste tijd regelmatig een nieuwsbericht op onze website geplaatst en willen we u, als relaties of geïnteresseerde, meer gaan informeren. 

Algemene Verordening Gegevensbescherming
Ook buiten onze dynamische auto-branche zijn er veranderingen. Zo is per 25 mei 2018 een nieuwe Privacy-wet van toepassing; de AVG (Algemene Verordening gegevensbescherming). Hierdoor mogen wij niet meer ongevraagd een nieuwsbrief verzenden. We willen u daarom via deze weg vragen of we u met onze nieuwsbrief mogen blijven informeren over automotive- en Autopalet gerelateerde zaken.

Geen actie noodzakelijk
Als u onze nieuwsbrief wilt blijven ontvangen, dan hoeft u niets te doen. Mocht u onze nieuwsbrief in de toekomst niet meer willen ontvangen, dan vragen we u om uzelf onderaan deze mail af te melden.

Input
We doen ons uiterste best om onze nieuwsbrief voor iedereen informatief en interessant te maken. Als u ideeën hebt om nog meer meerwaarde te creëren voor onze lezers (relaties, bestuurders en andere geïnteresseerden), dan willen we dit natuurlijk weten!

P.S. Om er zeker van te zijn dat onze nieuwsbrief in uw mailbox terecht komt (en niet in ongewenste mail/spamfilter), kunt u info@autopalet.nl toevoegen aan uw adresboek.


Terug

Voorstel op maat?

Advies aanvragen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief