Naamswijziging Leasevisie

Naamswijziging Leasevisie

Vanaf 1 juli gaan Noordlease (Groningen) en Leasevisie (Rotterdam en Heerhugowaard) samen verder als Hitachi Capital Mobility Netherlands B.V. (Hitachi Mobility), dochteronderneming van Hitachi Capital Corporation in Japan. Autopalet werkt o.a. samen met Leasevisie. De voorwaarden en leasecontracten welke wij met onze relaties hebben gesloten blijven ongewijzigd. Hierna het schrijven wat wij van Leasevisie hebben ontvangen.

Met de nieuwe naam bouwen we voort op de kernwaarden van Noordlease en Leasevisie. Met een onderscheidende klantfilosofie, een compleet producten- en dienstenaanbod en eigentijdse mobiliteitsoplossingen vormen we met Hitachi Mobility een krachtige, innovatieve aanbieder van mobiliteit, die klaar is voor de toekomst. Fusie van onze bedrijven Sinds 2017 zijn onze beide bedrijven onderdeel van Hitachi Capital Corporation. De komende jaren bouwen we Hitachi Mobility nationaal en internationaal verder uit met een breder dienstenportfolio en meerdere Europese vestigingen. Bij de realisatie van deze stappen hoort een duidelijke, herkenbare en internationaal klinkende naam. 
Hitachi Capital Corporation is het moederbedrijf van Hitachi Mobility, dat zich richt op sociale infrastructuur, ecologie en energie, mobiliteit en diensten voor lokale overheden. Hitachi Capital Corporation heeft dochterondernemingen in Europa, Azië en de Verenigde Staten.   Hitachi Capital Corporation is momenteel als leasemaatschappij actief in Engeland (70.000 leasecontracten) en in Polen (10.000 leasecontracten). Met onze gezamenlijke bedrijven in Nederland worden ruim 16.000 leasecontracten beheerd. De naamswijziging naar Hitachi Mobility is een logische stap als voorwaarde voor de realisatie van onze toekomstplannen en verdere ontwikkeling. Wat betekent dit voor u? Naast de wijziging van onze bedrijfsnaam brengt de fusie voor u geringe veranderingen met zich mee.
  • Op 2 juli lanceren wij onze nieuwe website www.hitachicapitalmobility.nl
  • Met ingang van 3 juli wordt het telefoonnummer voor de locatie Groningen 088-2828400. Voor onze vestigingen in Heerhugowaard en Rotterdam is dit telefoonnummer al van toepassing.
  • Uw contactpersoon blijft hetzelfde.
  • U kunt blijven rekenen op de persoonlijke dienstverlening zoals u die van ons gewend bent.
  • Onze vestigingen in Groningen, Heerhugowaard en Rotterdam blijven ongewijzigd.
  • De met u gesloten leaseovereenkomsten, de mantelovereenkomst en de algemene voorwaarden blijven ongewijzigd van toepassing.
Als gezamenlijk bedrijf, Hitachi Mobility, gaan we de toekomst vol enthousiasme tegemoet. De komende maanden informeren wij u verder over nieuwe ontwikkelingen en voordelen waarmee we onze dienstverlening aan onze klanten verder uitbreiden.   Mobiliteit als basis voor verdere ontwikkeling en een optimale bewegingsvrijheid: ‘Expand your World’.   Hebt u vragen of wilt u meer weten over Hitachi Mobility? Neem gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord.

Met vriendelijke groet, namens de directie en medewerkers van Hitachi Capital Mobility Netherlands B.V. Terug

Voorstel op maat?

Advies aanvragen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief