Rondje Paleis Soestdijk met Beautiful Cups

Rondje Paleis Soestdijk met Beautiful Cups

Beautiful Cups helpt bedrijven met hun duurzaamheidsbeleid, door het gebruik van kartonnen bekers met 50% te reduceren. Door deze reductie kunnen bomen worden (terug) gepland op Sumatra en kan uw organisatie CO2-compenseren of CO2-neutraal worden!

Run for the rainforest

Naast het verduurzamen van bedrijven worden er regelmatig activiteiten georganiseerd m.b.t. MVO, Milieu e.d. Zo wordt op 27 augustus a.s. een sponsorloop georganiseerd rondom paleis Soestdijk. De inkomsten van deze 'Royal Run' komen ten gunste van het regenwoud op Sumatra.

Duurzaam wagenpark

Wij mogen al jaren het wagenpark verzorgen van Beautiful Cups en Beautiful Coffee (Duurzame visie op koffie en thee drinken). 
Ook m.b.t. de personen- en bedrijfauto's wordt een duurzaam beleid gehanteerd. Tijdens de Royal Run zal er dan ook een elektrische Nissan e-NV200 worden afgeleverd!


Doe mee!

Op de website van Run For The Rainforest kunt u zich inschrijven als bedrijf of team. Ook bent u als bezoeker van harte welkom om de lopers aan te moedigen en te genieten van diverse activiteiten rondom dit geweldige evenement! Klik hier om u in te schrijven voor 3, 5, 7 of 10,5 KM.


Terug

Voorstel op maat?

Advies aanvragen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief