Ruime keus uit interessante occasions!

Ruime keus uit interessante occasions!

Begin April zijn we een samenwerking gestart om de verkoop van occasions op een professionele manier te doen... Inmiddels hebben we ruim 70 occasions op voorraad!

Autopartners De Blaak 2.0


Als Autopartners De Blaak 2.0 zijn we samen met 2 andere gerenommeerde lokale autobedrijven gestart met een showroom in het centrum van Ridderkerk.
Aan de P.C. Hooftstraat 14 hebben we 2 verdiepingen waar we occasions aanbieden van verschillende merken, in verschillende prijsklassen. 

De showroom van Autopartners De Blaak aan de P.C. Hooftstraat in Ridderkerk
Kom gerust langs aan de P.C. Hooftstraat 14 in Ridderkerk

Onderhoud en garantie

Door de samenwerking met Autobedrijf Borgo en T&R Autoservice kunnen we via deze weg ook onderhoud en garantie aanbieden. Daarnaast verbreden we onze focus van Business 2 Business ook naar verkoop aan particulieren (Business 2 consumer). 

Particulier en zakelijk

Om ook de particuliere markt nog beter van dienst te zijn, hebben we financieringsmogelijkheden en kunnen we daarnaast PrivĂ©-lease aanbieden. Want een nieuwe auto voor een vast bedrag per maand is ook erg aantrekkelijk!

Via ons uitgebreide internationale netwerk vinden we altijd de auto naar uw wensen en eisen.
Laat ons weten wat u zoekt... wij helpen u met de zoektocht naar uw nieuwe auto!

Zoekopdracht

Sinds 2018 hebben we ook onze import-kanalen in het buitenland. Samen met een groot netwerk in Nederland kunnen we ook uw nieuwe auto aanbieden, die niet op onze website staat!

Kom gerust eens langs bij Autopartners - De Blaak 2.0 of bel Dick van der Veer om de mogelijkheden te bespreken! Het telefoonnummer is 0180-610278.


Terug

Voorstel op maat?

Advies aanvragen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief