Uitbreiding bij Autopalet!

Uitbreiding bij Autopalet!

Waar Alfred Smeitink gestart is met Lease, Verkoop en shortlease van personen- en bedrijfsauto's heeft Autopalet de laatste jaren groei meegemaakt in zowel personeel als producten en diensten!

Sinds 2008  streven we ernaar om alle mobiliteitsvraagstukken uit handen te nemen van ondernemers binnen het MKB.

Lease, koop of huur uw personen- en bedrijfsauto bij Autopalet!
De basis is nog steeds het leasen, verhuren en in- en verkopen van personen- en bedrijfsauto's, maar ook diensten als ritregistratiesystemen, mobiliteitspassen, brandstofcontracten en haal- en brengservice. Daarnaast nemen we de tijd om te adviseren m.b.t. autoregelingen etc.

Werner en Dick 
Om de dienstverlening uit te breiden en de kwaliteit te kunnen waarborgen is Werner Hagens in 2014 het team komen versterken, en is Dick van der Veer sinds 2016 verantwoordelijk voor de import-activiteiten.

Commercieel medewerker binnendienst
Gezien de groei in werkzaamheden en de persoonlijke benadering die we als Autopalet willen handhaven, zijn we op zoek gegaan naar iemand die de taken en verantwoordelijkheden op kantoor voor zijn rekening gaat nemen. Tim van Maurik is daarom onze afdeling binnendienst gaan bemannen!

Tim van Maurik
Naast zijn opleiding Commercieel medewerker aan het Albeda College zal Tim zich bezig gaan houden met ondersteundende werkzaamheden op gebied van Sales en Marketing. Ook zal hij onze gastheer zijn voor ons kantoor in Barendrecht en u telefonisch van dienst zijn!

Tim van Maurik
Commercieel medewerker binnendienstTerug

Voorstel op maat?

Advies aanvragen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief