Voorbereidingen Netwerk Ridderkerk op volle toeren!

Voorbereidingen Netwerk Ridderkerk op volle toeren!

Netwerk Ridderkerk is een jaarlijkse netwerkavond in het gemeentehuis van Ridderkerk. Bezoekers kunnen een avond verwachten met ruim 500 andere ondernemers, een hapje en drankje en de nodige entertainment.

Autopalet is één van de ruim 50 sponsoren die de avond mogelijk maken. Dit jaar doen we voor de 3e keer mee en zullen weer groots uitpakken door bezoekers kennis te laten maken met de nieuwste personen- en bedrijfsauto's en u in contact te brengen met andere interessante relaties. 

Netwerk Ridderkerk 2018
Autopalet is voor de 3e keer sponsor van Netwerk Ridderkerk

Afgelopen maandagavond heeft de voorbespreking plaatsgevonden bij één van de vaste sponsoren; La Maremma in Ridderkerk. Onder het genot van een heerlijk diner is de avond doorgenomen en de actiepunten vastgesteld. Team Jos! heeft alle sponsoren al verwend met een maatschappelijk verantwoord kado; een Join the pipe bidon, en ook bezoekers maken tijdens netwerk Ridderkerk kans op mooie prijzen!

Om gratis toegang te krijgen, dient u uitgenodigd worden door één van de sponsoren. Interesse? Neem dan contact met ons op! 

Netwerk Ridderkerk 2018 is dit jaar op maandagavond 16 april.


Terug

Voorstel op maat?

Advies aanvragen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief