We zien u graag op maandagavond 16 april tijdens Netwerk Ridderkerk!

We zien u graag op maandagavond 16 april tijdens Netwerk Ridderkerk!

Autopalet doet dit jaar voor de 3e keer mee met een jaarlijks netwerkevenement in het gemeentehuis van Ridderkerk; Netwerk Ridderkerk.

Relaties en nieuwe contacten
Netwerk Ridderkerk is al jaren een goed bezochte netwerkavond voor en door ondernemers in de regio. 

Autopalet is één van de ruim 50 sponsoren die de avond mogelijk gaan maken. Bezoekers kunnen kennis maken met de sponsoren en daarnaast genieten van een hapje, drankje en entertainment. Aan alles is gedacht om er een leuke en interessante avond van te maken en bestaande relaties te ontmoeten of nieuwe contacten te leggen.

Autopalet is voor de 3e keer op rij sponsor van deze avond. Tijdens Netwerk Ridderkerk zullen we met 4 auto's vertegenwoordigd zijn, voor de ingang van het gemeentehuis. 

Autopalet tijdens Netwerk Ridderkerk
Komt u naar Netwerk Ridderkerk op 16 april?

Elektrische Auto’s in 2018
Omdat elektrisch rijden voor veel ondernemers nog vraagtekens heeft, maar de vraag naar elektrisch rijden wel een sprong neemt, zullen we dit jaar een EV-plein hebben waar 4 elektrische auto's zullen worden getoond. De medewerkers van Autopalet kunnen u daarnaast voorzien van informatie over de auto's en elektrisch rijden in het algemeen. Daarnaast kunnen we een vervolg-afspraak maken om te ervaren hoe elektrisch rijden in de praktijk is! 

Maandagavond 16 april a.s.
Afgelopen jaar hebben 453 personen zich aangemeld. Een terugblik is te vinden op de website van Netwerk Ridderkerk. Graag nodigen we u uit om dit jaar aanwezig te zijn op dit leuke en informatieve evenement, op maandagavond 16 april a.s. 

We mogen slechts 25 ondernemers een persoonlijke uitnodiging sturen. Om u een persoonlijke uitnodiging sturen vragen we u om (voor woensdag 14 maart) uw gegevens toe te sturen. 

Klik hier om u aan te melden voor Netwerk Ridderkerk 2018.

We zien u graag!

Alfred, Dick, Tim en Werner
Autopalet neemt uw mobiliteitsvraagstukken uit handen.

Terug

Voorstel op maat?

Advies aanvragen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief