Wil jij netwerken met branche-exclusiviteit?

Wil jij netwerken met branche-exclusiviteit?

Business Open gelooft dat netwerken aangenaam en effectief moet zijn. De basis van netwerken is het creëren van onderling vertrouwen en kennis van elkaars dienst of product. Business Open biedt ondernemers een platform om elke 14 dagen tijdens een ontbijt of lunch elkaar en elkaar’s bedrijf beter te leren kennen. Deze bijeenkomsten kennen een zeer effectief karakter. Iedere deelnemer krijgt het woord om aan geven wat men doet, wat hen onderscheidt en met welk bedrijf ze graag zaken willen doen. Tijdens de bijeenkomst zijn de resultaten al direct zichtbaar. Verdieping van deze contacten vindt plaats tijdens het golfspel of de vele initiatieven die er buiten de netwerkbijeenkomsten om ontplooid worden.

Om de 2 weken luncht Werner op vrijdagmiddag met Business Open bij Golfbaan de Hooge Rotterdamsche met een actieve groep ondernemers. Bij deze netwerklunch is branche-exclusiviteit gegarandeerd (voor leden) en proberen we de aanwezige deelnemers met ons netwerk te helpen om zijn/haar concrete zoekvraag in te vullen.

Op dit moment is nog niet alle branche-exclusiviteit vergeven bij onze club. Om die reden nodigen wij je graag uit om eens kennis te komen maken en het weekend op een effectieve en gezellige manier in te luiden! 

Neem contact op met Werner (06-22025049 / werner@autopalet.nl) voor meer informatie of aanmelden voor een lunch!

Uitnodiging Business Open Netwerklunch - De Hooge Rotterdamsche
Kom je ook aangenaam en effectief netwerken?Terug

Voorstel op maat?

Advies aanvragen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief